VRV III Heat Recovery системи Daikin

Високите разходи за монтаж, експлоатация и поддръжка са познати проблеми при централните системи за климатизация, които работят с трансфер на енергия посредством въздух или вода. Daikin VRV слага край на това: променливият дебит на хладилния агент (VRV) характеризира алтернативна ключова технология - децентрализирана система, която елиминира трудностите от миналото и позволява иновативно мислене в процеса на проектиране и архитектурни решения.

Благодарение на иновативни производствени концепции има интелигентно решение за всеки проект за ново строителство или реконструкция. Daikin VRV е модулна система, при която според потребността от капацитет външният модул може да се увеличава на степени: 1 модул за до 29 вътрешни тела, 2 модула до 58 вътрешни тела, а с 3 модула (и това е и максимумът) могат да работят до 64 вътрешни тела. 

VRV III на DAIKIN има различни по тип и предназначение разширения, което подчертава водещата позиция на DAIKIN в тези системи.

VRV III - само в режим на охлаждане 
VRV III - термопомпа за работа в режим на отопление и охлаждане 
VRV III - термопомпа с регенериране на енергия за едновременна работа в режим 
на охлаждане и на отопление. 
VRV IIIC - термопомпа за особено студени географски региони 
VRV III - термопомпа за географски региони с особено горещ климат 
VRV III - термопомпа за работа с вътрешни климатици от серия SPLIT & SKY AIR 
VRV III - W - термопомпа за работа с вода и геотермален енергиен ресурс 

VRV на DAIKIN е система за комфорт, с неограничени възможности за приложение.

ПредимстваВъншни тела

Повече мощност, по-малко разходи

По-голям избор


VRV III ИНВЕРТОР
VRV III инвертор, само охлаждане
Охлаждане с една система
До 29 вътрешни единици могат да се свържат към един-единствен външен модул. Изборът между тела с 5, 8, 10, 12, 14, 16 и 18 к.с. е идеален за приложения в малки сгради, както и за разширения и ъпгрейд.VRV III инвертор, термопомпа

Охлаждане или отопление с една система 
До 64 вътрешни единици могат да бъдат свързани към един-единствен външен модул. 
Изборът между единични модули с 5, 8,10,12, 14, 16 и 18 к.с. е идеален за приложения в малки сгради, както и за разширения и ъпгрейдVRV III рекуперация на топлина

Едновременно охлаждане и отопление с една система и до 64 вътрешни единици могат да бъдат свързани към един-единствен външен модул. 
Неограничен избор от степени на мощността