Енергийна ефективност

slide9

Енергийна ефективност

Етикетът за енергийна ефективност дава информация за разхода на енергия на климатика. Климатиците се делят на седем категории, според разхода им на енергия и са обозначени с различен цвят според категорията си.

Най-ефективните климатици са включени в категория А със зелена стрелка на етикета – по-малко ефективните климатици са в клас G  с червена стрелка на етикета. Всеки потребител лесно може да сравни ефективността на еднакви типове климатици от различни марки.

Жилищна

Битовите климатици Daikin са модерния, икономичен и ефективен начин за осигуряване на пълен комфорт във Вашия дом, през деня или ноща, през цялата година.

Климатиците Daikin са лесни за инсталация, лесни за употреба, свръх надеждни, работят тихо и притежават елегантен дизаин и обновена гама от стенни, подови и таванни окачващи се вътрешни модели.

Инверторните климатици на Daikin позволяват  да се доведе климатичната технология от бъдещето на пазара днес, намаляват времето за стартиране и консумацията на енергия почти с една трета, подобрява работата и елиминира циклите спиране/пускане.

Комерсиална

Когато ни е необходимо климатизирането на помещения с голям обем като търговски площи, зали и др. подходящо решение е Sky Air на Daikin. Системата се състои от едно външно тяло и възможност да се свържат две, три или четири вътрешни тела. Всички вътрешни устройства работят в един режим/отопление или охлаждане/ и се управляват от едно дистанционно управление.

RZQ притежава най-новото поколение компресори на Daikin, обозначени като супер инвертор и гарантират работа в режим на отопление при -20 °С, а използването на DC инверторен двигател на вентилатора, оптимизирания вариант на перките и новия метод за отвеждане на въздушния поток гарантират, че външния агрегат работи  при много ниски нива на звуково налягане.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!