Енергийна ефективност

slide9

Енергийна ефективност

Етикетът за енергийна ефективност дава информация за разхода на енергия на климатика. Климатиците се делят на седем категории, според разхода им на енергия и са обозначени с различен цвят според категорията си.

Най-ефективните климатици са включени в категория А със зелена стрелка на етикета – по-малко ефективните климатици са в клас G  с червена стрелка на етикета. Всеки потребител лесно може да сравни ефективността на еднакви типове климатици от различни марки.

Жилищна

Битовите климатици Daikin са модерния, икономичен и ефективен начин за осигуряване на пълен комфорт във Вашия дом, през деня или ноща, през цялата година.

Климатиците Daikin са лесни за инсталация, лесни за употреба, свръх надеждни, работят тихо и притежават елегантен дизаин и обновена гама от стенни, подови и таванни окачващи се вътрешни модели.

Инверторните климатици на Daikin позволяват  да се доведе климатичната технология от бъдещето на пазара днес, намаляват времето за стартиране и консумацията на енергия почти с една трета, подобрява работата и елиминира циклите спиране/пускане.

Комерсиална

Когато ни е необходимо климатизирането на помещения с голям обем като търговски площи, зали и др. подходящо решение е Sky Air на Daikin. Системата се състои от едно външно тяло и възможност да се свържат две, три или четири вътрешни тела. Всички вътрешни устройства работят в един режим/отопление или охлаждане/ и се управляват от едно дистанционно управление.

RZQ притежава най-новото поколение компресори на Daikin, обозначени като супер инвертор и гарантират работа в режим на отопление при -20 °С, а използването на DC инверторен двигател на вентилатора, оптимизирания вариант на перките и новия метод за отвеждане на въздушния поток гарантират, че външния агрегат работи  при много ниски нива на звуково налягане.

Вижте още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!